Ngadalësimi i ekonomisë, Sejko: Efekti negativ deri në fund të vitit

Banka e Shqipërisë evidenton rreziqet që kërcënojnë ekonominë pas uljes se rishikimit për rritjen ekonomike nga qeveria. Guvernatori Gent Sejko theksoi se rreziqet janë shtuar dhe bashkë me to, edhe presioni mbi ekonominë.