Ngadalësohen eksportet, deficiti tregtar ende i lartë

Publikuar më: 18/7/2022, ora 17:06

Ngadalësohen eksportet, deficiti tregtar ende i lartë

Publikuar më: 18/7/2022, ora 17:06

Me gjithë performancën e mirë në të dy kahet deficiti tregtar, raporti mes importeve dhe eksporteve në gjysmën e parë të viti arriti në 193 miliardë lekë.