Ngadalësohen të ardhurat buxhetore, kriza e vijueshme e çmimeve po godet edhe arkën e shtetit

Publikuar më: 15/9/2022, ora 20:03

Ngadalësohen të ardhurat buxhetore, kriza e vijueshme e çmimeve po godet edhe arkën e shtetit

Publikuar më: 15/9/2022, ora 20:03

Kriza e çmimeve po godet edhe të ardhurat në Buxhetin e Shtetit. Nëse në fillim të vitit qeveria po dilte e fituara e madhe nga shtrenjtimi i produkteve dhe shërbimeve “periudha e artë” po zbehet duhet dhëna shenja mbarimi.

Ngadalësohen të ardhurat buxhetore, kriza e vijueshme e çmimeve po godet edhe arkën e shtetit

Publikuar më: 15/9/2022, ora 20:03

Kriza e çmimeve po godet edhe të ardhurat në Buxhetin e Shtetit. Nëse në fillim të vitit qeveria po dilte e fituara e madhe nga shtrenjtimi i produkteve dhe shërbimeve “periudha e artë” po zbehet duhet dhëna shenja mbarimi.