Ngadalësohet rritja në Itali, rrezik për ekonominë shqiptare – A2

Ngadalësohet rritja në Itali, rrezik për ekonominë shqiptare

Fondi Monetar Ndërkombëtar parashikon se ekonomia italiane do të rritet me një ritëm shumë të ngadaltë gjatë viteve të ardhshme. Kjo mund të shkaktojë efekte negative edhe në vendin tonë, duke prekur tregtinë, investimet dhe dërgesat e emigrantëve.