Ngërçi i parë për ndryshimet kushtetuese, PD braktis mbledhjen në komisionin e ligjeve

Publikuar më: 1/11/2021, ora 16:09

Ngërçi i parë për ndryshimet kushtetuese, PD braktis mbledhjen në komisionin e ligjeve

Publikuar më: 1/11/2021, ora 16:09

PD braktis mbledhjen e përbashkët të këshillit të legjislacionit dhe komisionit të ligjeve, i cili mori në shqyrtim propozimin e Partisë Socialiste për ndryshimin e Kushtetutës me qellim zgjatjen e afatit të organeve të vetingut. Sipas PD, mbledhja duhej shtyrë dhe të unifikohen të dyja propozimet, por maxhoranca nuk pranoi.

Ngërçi i parë për ndryshimet kushtetuese, PD braktis mbledhjen në komisionin e ligjeve

Publikuar më: 1/11/2021, ora 16:09

PD braktis mbledhjen e përbashkët të këshillit të legjislacionit dhe komisionit të ligjeve, i cili mori në shqyrtim propozimin e Partisë Socialiste për ndryshimin e Kushtetutës me qellim zgjatjen e afatit të organeve të vetingut. Sipas PD, mbledhja duhej shtyrë dhe të unifikohen të dyja propozimet, por maxhoranca nuk pranoi.