Ngërçi i Shkodrës, zgjidhja kalon nga tejkalimi i krizës politike – A2

Ngërçi i Shkodrës, zgjidhja kalon nga tejkalimi i krizës politike

Nëse vërtetohen akuzat e PD-së se i zgjedhuri i Shkodrës, Valdrin Pjetri, është dënuar për trafik droge në Itali, atëherë KQZ duhet të ndërpresë mandatin e tij dhe t’i kërkojë Presidentit shpalljen e zgjedhjeve të parakohshme në bashkinë Shkodër.

I kontaktuar nga A2 CNN, Institucioni i Presidencës nuk dha një përgjigje zyrtare, nëse Ilir Meta do të dekretojë përsëritjen e zgjedhjeve, por burimet thanë se Kreu i Shtetit nuk i njeh zgjedhjet e 30 qershorit, çka nënkupton, se nuk njeh as Valdrin Pjetrin si kryebashkiak të zgjedhur.

Shkarkoni aplikacionin e A2