Ngërçi me kullën e vrojtimit, nga akuzat politike, grushti i shtetit dhe cenimi i sigurisë

Eksperti i sigurisë Martin Biba i ftuar në Ditarin e mesditës për të folur për problematikën e krijuar në aeroportin “Nënë Tereza”.