Ngërçi me RMV për integrimin, Vurmo: Do të doja që Bullgaria të linte një shenjë pozitive në samit

Në Absolut 4 në A2 u diskutua dhe çështja e ngërçit mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë që mund të çojë në një tjetër bllokim të ecjes përpara në rrugëtimin europian dhe për Shqipërinë.

Analisti Gjergji Vurmo u shpreh se Bullgaria duhet të japë një sinjal pozitiv në samitin e qershorit pasi ka mundësi të tjera për të vendosur ndaj Maqedonisë.

  • LAJMI I FUNDIT | Apeli i Posaçëm lë në fuqi dënimin me 14 vite burg për Arbër Çekajn
  • LAJMI I FUNDIT | Apeli i Posaçëm lë në fuqi dënimin me 14 vite burg për Arbër Çekajn
  • LAJMI I FUNDIT | Apeli i Posaçëm lë në fuqi dënimin me 14 vite burg për Arbër Çekajn