Ngërçi në Kushtetuese, Rama: Konflikt që vjen nga i njëjti burim. Më 25 nëntor, gati ligji për KÇK

Pasi votoi për delegatët e Kongresit të PS në mënyrë elektronike, Kryeministri Rama foli edhe për ngërçin në Kushtetuese, duke theksuar edhe njëherë se lufta nuk është me Presidentin Ilir Meta, por me grupin e prokurorëve dhe gjyqtarëve që ajo i quan KÇK.