Ngjarja e Fierit, marrja e një jete dhe debati se si duhet vepruar

Publikuar më: 17/11/2021, ora 19:56

Ngjarja e Fierit, marrja e një jete dhe debati se si duhet vepruar

Publikuar më: 17/11/2021, ora 19:56

Psikologia Ardiola Bodinaku ishte e ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN.