“Ngjarja e Himarës, krim shtetëror”, Berisha: Përpjekje për ta fshehur, Rama të shkarkojë Çuçin dhe Kumbaron

Publikuar më: 5/8/2022, ora 17:49

“Ngjarja e Himarës, krim shtetëror”, Berisha: Përpjekje për ta fshehur, Rama të shkarkojë Çuçin dhe Kumbaron

Publikuar më: 5/8/2022, ora 17:49

Një krim të mirëfilltë shtetëror e ka konsideruar kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ngjarjen tragjike në Potam të Himarës, ku humbi jetën 7-vjeçarja. Në konferencën me gazetarët, Berisha foli për të dhëna tronditëse në lidhje me këtë ngjarje, si edhe përpjekjen për të fshehur gjurmët e krimit.

“Ngjarja e Himarës, krim shtetëror”, Berisha: Përpjekje për ta fshehur, Rama të shkarkojë Çuçin dhe Kumbaron

Publikuar më: 5/8/2022, ora 17:49

Një krim të mirëfilltë shtetëror e ka konsideruar kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ngjarjen tragjike në Potam të Himarës, ku humbi jetën 7-vjeçarja. Në konferencën me gazetarët, Berisha foli për të dhëna tronditëse në lidhje me këtë ngjarje, si edhe përpjekjen për të fshehur gjurmët e krimit.