Ngjarja e rëndë në shkollën e Pogradecit, drejtori nuk pranon akuzat, gjyshja e të miturës: I shkruante llafe turpi

Publikuar më: 7/11/2021, ora 11:20

Ngjarja e rëndë në shkollën e Pogradecit, drejtori nuk pranon akuzat, gjyshja e të miturës: I shkruante llafe turpi

Publikuar më: 7/11/2021, ora 11:20

Detaje të reja kanë dalë në lidhje me ngjarjen e rëndë në një shkollë 9 vjeçare në Stropckë të Pogradecit, ku drejtori i saj është vënë në pranga nën akuzën se ka ngacmuar seksualisht dy vajza të mitura. Burime pranë grupit hetimor pohuan për A2CNN se Drejtori Adriatik Haxhillari nuk ka pranuar asnjë akuzë të ngritur nga deklarimet e vajzave dhe të familjarëve.

Ngjarja e rëndë në shkollën e Pogradecit, drejtori nuk pranon akuzat, gjyshja e të miturës: I shkruante llafe turpi

Publikuar më: 7/11/2021, ora 11:20

Detaje të reja kanë dalë në lidhje me ngjarjen e rëndë në një shkollë 9 vjeçare në Stropckë të Pogradecit, ku drejtori i saj është vënë në pranga nën akuzën se ka ngacmuar seksualisht dy vajza të mitura. Burime pranë grupit hetimor pohuan për A2CNN se Drejtori Adriatik Haxhillari nuk ka pranuar asnjë akuzë të ngritur nga deklarimet e vajzave dhe të familjarëve.