Ngjarja në Elbasan, Hajdarmataj: Policia dhe Prokuroria palë në manipulim, të delegohet prokuror tjetër për hetimet

“Policia është futur në amulli manipulimi dhe prokuroria e Elbasanit është palë në manipulim dhe nuk duhet të përfshihet në hetime”. Këtë qëndrim ndau në studion e “Absolut 4”, ish- drejtuesi i lartë i Policisë Arben Hajdarmataj, lidhur me ngjarjen e Elbasanit, ku mbeti i vrarë një person dhe 4 të tjerë u plagosën. Sipas tij Policia ka detyrimin ligjor që të informojë dhe të mos lërë median, apo qytetarët që të hamendësojnë.