“Ngjarje e rëndë, por jo e papritur”, eksperti fajëson institucionet për moszbatimin e ligjit në det

Publikuar më: 3/8/2022, ora 09:33

“Ngjarje e rëndë, por jo e papritur”, eksperti fajëson institucionet për moszbatimin e ligjit në det

Publikuar më: 3/8/2022, ora 09:33

Osman Metalla, ekspert i të drejtës detare, në një lidhje direkte me studion e “Ditarit”, në A2 CNN, deklaroi se mjetet motorike nuk mund të dalin në breg, por bregëzohen vetëm në vendet e caktuara dhe fajësoi institucionet për zbatimin e ligjit në hapësirën detare.

“Ngjarje e rëndë, por jo e papritur”, eksperti fajëson institucionet për moszbatimin e ligjit në det

Publikuar më: 3/8/2022, ora 09:33

Osman Metalla, ekspert i të drejtës detare, në një lidhje direkte me studion e “Ditarit”, në A2 CNN, deklaroi se mjetet motorike nuk mund të dalin në breg, por bregëzohen vetëm në vendet e caktuara dhe fajësoi institucionet për zbatimin e ligjit në hapësirën detare.