Ngjarjet në veri të Kosovës, reagimet e ndërkombëtarëve kundër Kosovës

Publikuar më: 26/5/2023, ora 23:20

Ngjarjet në veri të Kosovës, reagimet e ndërkombëtarëve kundër Kosovës

Publikuar më: 26/5/2023, ora 23:20

Bedri Elezi, ekspert sigurie, komentoi në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN tensionet e fundit mes Kosovës dhe Serbisë.

Ngjarjet në veri të Kosovës, reagimet e ndërkombëtarëve kundër Kosovës

Publikuar më: 26/5/2023, ora 23:20

Bedri Elezi, ekspert sigurie, komentoi në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN tensionet e fundit mes Kosovës dhe Serbisë.