Ngjarjet tragjike në bregdet

Publikuar më: 4/8/2022, ora 14:14

Ngjarjet tragjike në bregdet

Publikuar më: 4/8/2022, ora 14:14

Gazetari i A2 CNN Julian Kasapi, tregon më shumë në studion e Ditarit mbi rastet tragjike të mjeteve lundruese viti pas viti. Ndonëse në rrjete sociale videot e postuara nga policia tregojnë për sekuestrime, gjoba dhe bllokime ajo që ndodh në plazh tregon dhe anën tjetër të realitetit.

Ngjarjet tragjike në bregdet

Publikuar më: 4/8/2022, ora 14:14

Gazetari i A2 CNN Julian Kasapi, tregon më shumë në studion e Ditarit mbi rastet tragjike të mjeteve lundruese viti pas viti. Ndonëse në rrjete sociale videot e postuara nga policia tregojnë për sekuestrime, gjoba dhe bllokime ajo që ndodh në plazh tregon dhe anën tjetër të realitetit.