Ngjela: Në 2019-ën nis gjyqi për ish-zyrtarët e korruptuar – A2

Ngjela: Në 2019-ën nis gjyqi për ish-zyrtarët e korruptuar

Spartak Ngjela, deklaron se dy institucionet e reja të ngritura për reformën në drejtësi, do të vënë përpara përgjegjësisë penale, jo vetëm prokurorë dhe gjyqtare, por edhe ish-politikanë dhe ish-kryeministra.