Ngjela: Qeveri teknike me drejtim ndërkombëtar – A2

Ngjela: Qeveri teknike me drejtim ndërkombëtar

Avokati Spartak Ngjela, i ftuar në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN, u shpreh se mazhoranca i është bindur politikës së lartë amerikane dhe gjermane.