Ngjela: Shkelja është e rëndë, Presidenti nuk ka më shpresë

Avokati Spartak Ngjela, i ftuar në studion e Ditari në A2, deklaroi se Presidenti Ilir Meta ka kryer një shkelje të rëndë të Kushtetutës me zhdekretimin e zgjedhjeve dhe, sipas tij, raporti paraprak i Venecias nuk i lë më shpresë.