Ngjela: Shqipëria më e fortë pas 30 qershorit, meritë e Amerikës – A2

Ngjela: Shqipëria më e fortë pas 30 qershorit, meritë e Amerikës

Avokat Spartak Ngjela ishte i ftuar në Ditarin e orës 09:00. Ai u shpreh se pas zgjedhjeve të 30 qershorit Shqipëria është më e fortë dhe për këtë Ngjela thekson se është meritë e Amerikës.