Ngjitet në skenë shfaqja “Nuk dua të vdes e virgjër”e Barbara Garlaschelli

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 10:30

Ngjitet në skenë shfaqja “Nuk dua të vdes e virgjër”e Barbara Garlaschelli

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 10:30

Në Teatrin Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” në Arturbina ngjitet shfaqja “Nuk dua të vdes e virgjër”, bazuar në librin e shkruar nga Barbara Garlaschelli, shkrimtare italiane me aftësi të kufizuar. Shfaqja synon të jetë një rrëfim i kthjellët, i thjeshtë e pa klithma, që hedh dritë mbi emëruesin e përbashkët që është “njeriu” dhe ndjesitë e tij, që nuk kanë kurrë kufizim. Anisa Seferaj dhe Elsona Agolli treguan më shumë detaje në “Dita jonë”

Ngjitet në skenë shfaqja “Nuk dua të vdes e virgjër”e Barbara Garlaschelli

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 10:30

Në Teatrin Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” në Arturbina ngjitet shfaqja “Nuk dua të vdes e virgjër”, bazuar në librin e shkruar nga Barbara Garlaschelli, shkrimtare italiane me aftësi të kufizuar. Shfaqja synon të jetë një rrëfim i kthjellët, i thjeshtë e pa klithma, që hedh dritë mbi emëruesin e përbashkët që është “njeriu” dhe ndjesitë e tij, që nuk kanë kurrë kufizim. Anisa Seferaj dhe Elsona Agolli treguan më shumë detaje në “Dita jonë”