Ngriti flamurin shqiptar në Serbi, Abakarov në A2 CNN: Motivim ekstra të triumfoja në Beograd

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:22

Ngriti flamurin shqiptar në Serbi, Abakarov në A2 CNN: Motivim ekstra të triumfoja në Beograd

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:22

Zelimkhan Abakarov, sportisti qe ngriti flamurin shqiptar në Beograd ka dhënë një intervistë ekskluzive për A2 CNN, ku tregoi emocionet e garës dhe objektivat e së ardhmes. Edhe pse me origjinë nga Dagestani, kampioni i botës në mundje e ndjen veten shume të lidhur me Shqipërinë. Përveç rezultateve në arenën ndërkombëtare, 29-vjeëari synon që në bashkëpunim me federatën t’i rikthejë mundjes kuqezi popullaritetin dhe lavdinë e dikurshme.

Ngriti flamurin shqiptar në Serbi, Abakarov në A2 CNN: Motivim ekstra të triumfoja në Beograd

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:22

Zelimkhan Abakarov, sportisti qe ngriti flamurin shqiptar në Beograd ka dhënë një intervistë ekskluzive për A2 CNN, ku tregoi emocionet e garës dhe objektivat e së ardhmes. Edhe pse me origjinë nga Dagestani, kampioni i botës në mundje e ndjen veten shume të lidhur me Shqipërinë. Përveç rezultateve në arenën ndërkombëtare, 29-vjeëari synon që në bashkëpunim me federatën t’i rikthejë mundjes kuqezi popullaritetin dhe lavdinë e dikurshme.