Ngritja e Gjykatës së Lartë, Llagami: Emërimet e reja në shtator

Gjykata e Lartë duhet të ketë 19 anëtarë që të jetë funksionale, por aktualisht ka vetëm 2 anëtarë. Vetting-u largoi pjesën më të madhe të anëtarëve të saj, por pati edhe largime për shkak të mbarimit të mandateve dhe pensioneve. Nga shtatori kjo situatë do të gjejë zgjidhje. Sipas drejtueses së Këshillit të Lartë Gjyqsor, Naureda Llagami, në vjeshtë do të nisin emërimet e reja në këtë gjykatë.

Shkarkoni aplikacionin e A2