Ngritja e strukturave të PD, Kalemaj: Synon t’i çojë mesazh elektoratit se do të ruajë integritetin e votës

Për të komentuar ngritjen e strukturave të posaçme të PD-së për mbrojtjen e votës, analisti Ilir Kalemaj sjell në vëmendje situatën në zgjedhjet e 2017-ës, ku pavarësisht se PD iu dhanë disa ministri, nuk pati asnjë kontroll mbi shitblerjen e votës dhe deformimin e saj. Sipas tij me ngritjen e këtyre strukturave PD synon t’i çojë një mesazh elektoratit të saj dhe të lëkundurve se do të ruajë integritetin e votës. Në “Absolut 4” ai thekson se në Shqipëri votat në Shqipëri nuk vidhen në kuti, por blihen muaj më parë përmes mekanizmave të tjerë.