Ngrohja me dru zjarri, Korça dhe Pogradeci me ajrin më të ndotur gjatë dimrit

Publikuar më: 24/11/2022, ora 13:34

Ngrohja me dru zjarri, Korça dhe Pogradeci me ajrin më të ndotur gjatë dimrit

Publikuar më: 24/11/2022, ora 13:34

Ngrohja me dru është alternativa më e përdorur dhe njëkohësisht më efikase në juglindje të vendit gjatë stinës së dimrit. Temperaturat disa gradë nën zero mund të përballohen vetëm nga ngrohja me zjarr si në banesa ashtu edhe në institucionet publike si edhe, kopshte dhe shkolla. Por ngrohja masive me dru zjarri sjell edhe problemin e ndotjes së ajrit disa herë mbi normat e lejuara. Në Korçë dhe Pogradec, ndotja e ajrit gjatë stinës së dimrit tejkalon 2-3 herë normat jo vetëm të BE-së por edhe të institucioneve shqiptare.

Ngrohja me dru zjarri, Korça dhe Pogradeci me ajrin më të ndotur gjatë dimrit

Publikuar më: 24/11/2022, ora 13:34

Ngrohja me dru është alternativa më e përdorur dhe njëkohësisht më efikase në juglindje të vendit gjatë stinës së dimrit. Temperaturat disa gradë nën zero mund të përballohen vetëm nga ngrohja me zjarr si në banesa ashtu edhe në institucionet publike si edhe, kopshte dhe shkolla. Por ngrohja masive me dru zjarri sjell edhe problemin e ndotjes së ajrit disa herë mbi normat e lejuara. Në Korçë dhe Pogradec, ndotja e ajrit gjatë stinës së dimrit tejkalon 2-3 herë normat jo vetëm të BE-së por edhe të institucioneve shqiptare.