Ngujim dhe mësim në universitete – A2

Ngujim dhe mësim në universitete

Edhe bojkot, edhe mësim. Kjo është situata në shkollat e larta publike të përfshira prej javësh nga protesta dhe ngujimi i studentëve. Në Fakultetin e Ekonomisë e jo vetem, studentët e ngujuar refuzojnë të ndërpresin bojkotin. Kërkesat sipas tyre nuk janë plotësuar.