Nikolin Jaka: Rritja e çmimeve nuk e shpëton dot qytetarin e varfër dhe sipërmarrjen. Duhet strategji afatgjatë

Për përfaqësuesin e Biznesit Nikolin Jaka rritja e rritja e çmimeve nuk e shpëton dot qytetarin e varfër dhe sipërmarrjen. I ftuar në A2 Business ai tha se sipërmarrja private ka 6 muaj që vuan rritjen e çmimeve në të gjithë industrinë prodhuese.