Nikolla pret Konjufcën, kryeparlamentari i Kosovës kërkon koordinim për qëndrimet ndaj Serbisë

Publikuar më: 20/9/2022, ora 16:49

Nikolla pret Konjufcën, kryeparlamentari i Kosovës kërkon koordinim për qëndrimet ndaj Serbisë

Publikuar më: 20/9/2022, ora 16:49

Kuvendi i Shqipërisë dhe ai i Kosovës firmosën një memorandum bashkëpunimi me qëllim koordinimin e punës mes dy institucioneve, gjatë vizitës në Tiranë të kryeparlamentarit të Prishtinës.

Nikolla pret Konjufcën, kryeparlamentari i Kosovës kërkon koordinim për qëndrimet ndaj Serbisë

Publikuar më: 20/9/2022, ora 16:49

Kuvendi i Shqipërisë dhe ai i Kosovës firmosën një memorandum bashkëpunimi me qëllim koordinimin e punës mes dy institucioneve, gjatë vizitës në Tiranë të kryeparlamentarit të Prishtinës.