Nikolla zgjidhet kryetare, PD gris fletët e votimit, LSI nuk i bashkohet bojkotit

Gazetarët Arestina Skënderi dhe Ervin Koçi japin detaje për seancën e parë të Parlamentit për legjislaturën e re.