Nis censi, etnia, feja dhe gjuha si pyetje opsionale për qytetarët

Publikuar më: 18/9/2023, ora 15:42

Nis censi, etnia, feja dhe gjuha si pyetje opsionale për qytetarët

Publikuar më: 18/9/2023, ora 15:42

Në nisje të procesit të regjistrimit të popullsisë dhe banesave, drejtoresha e INSTAT Elsa Dhuli në një dalje për mediat zgjodhi të shpjegojë dhe njëherë tjetër rëndësinë, penalitetet dhe arsyet për të cilat pyetësori është ndarë në pyetje të detyrueshme dhe opsionale.

Nis censi, etnia, feja dhe gjuha si pyetje opsionale për qytetarët

Publikuar më: 18/9/2023, ora 15:42

Në nisje të procesit të regjistrimit të popullsisë dhe banesave, drejtoresha e INSTAT Elsa Dhuli në një dalje për mediat zgjodhi të shpjegojë dhe njëherë tjetër rëndësinë, penalitetet dhe arsyet për të cilat pyetësori është ndarë në pyetje të detyrueshme dhe opsionale.