Nis faza e re e aksionit antiinformalitet – A2

Nis faza e re e aksionit antiinformalitet

Tatimet kanë njoftuar fazën e radhës së nismës antiinformalitet. Pas rreth 3 muajsh në terren për kontrollin e sektorit të turizmit, ndërtimit dhe hidrokarbureve, radha u ka ardhur fasonëve dhe call center-ave. Administrata paralajmëron kontrolle për deklarimin e punonjësve, pasi të dhënat tregojnë për një informalitet të lartë në këta dy sektorë, që kanë edhe shumë të punësuar.

E ftuar në studion e A2 Business, Elidabeta Katia, eksperte për ekonominë.