Nis filtrimi i kandidatëve të SPAK, Ibrahimi: Besimi te procesi ka shtyrë prokurorët të konkurrojnë

Është mbyllur seanca e parë e pyetjes së 4 prokurorëve kandidatë për të qenë pjesë e Strukturës së Posaçme Anti Korrupsion. Përfaqësues të OPDAT dhe OSBE kanë marrë në pyetje 4 prokurorët e parë në garë, në lidhje me çështje konkrete dhe metodat e hetimit.

Shkarkoni aplikacionin e A2