Nis hapja graduale e ekonomisë, sa kohë do të duhet për kthimin në normalitet?

Ekonomia po hapet gradualisht, por një ndër problemet më të mëdha, sipas raportimeve, problem mbetet rënia e konsumit. Për të folur për këtë, në një lidhje direkte me studion e “Ditari” në A2 ishte producentja ekzekutive e biznesit në A2, Aurora Sulçe dhe eksperti i ekonomisë, Albert Gajo.