Nis Java Greke e Kulturës, firmoset për bashkëpunim në fushën e arkeologjisë

Publikuar më: 24/5/2022, ora 17:04

Nis Java Greke e Kulturës, firmoset për bashkëpunim në fushën e arkeologjisë

Publikuar më: 24/5/2022, ora 17:04

Një memorandum mes ministres së Kulturës, Elva Margariti dhe homologes greke, Lina Mendoni, ishte hapi i parë drejt nisjes së javës së kulturës greke.

Nis Java Greke e Kulturës, firmoset për bashkëpunim në fushën e arkeologjisë

Publikuar më: 24/5/2022, ora 17:04

Një memorandum mes ministres së Kulturës, Elva Margariti dhe homologes greke, Lina Mendoni, ishte hapi i parë drejt nisjes së javës së kulturës greke.