Nis ndërtimi i Aeroportit të Vlorës, Rama: Historike edhe për Kosovën

Publikuar më: 28/11/2021, ora 14:48

Nis ndërtimi i Aeroportit të Vlorës, Rama: Historike edhe për Kosovën

Publikuar më: 28/11/2021, ora 14:48

Në 109-vjetorin e Pavarësisë nisi puna edhe për ndërtimin e Aeroportit të Vlorës, që do të jetë edhe më i madhi në vend. Konsorciumi që do ta ndërtojë është kryesisht shqiptar dhe drejtohet nga sipërmarrësi Behxhet Pacolli, ndërsa operimi është marrë përsipër nga Aeroporti i Mynihut. Kryeministri Edi Rama e quajti Aeroportin e Vlorës një vepër historike jo vetëm për qytetin, por edhe për Shqipërinë dhe Kosovën.

Nis ndërtimi i Aeroportit të Vlorës, Rama: Historike edhe për Kosovën

Publikuar më: 28/11/2021, ora 14:48

Në 109-vjetorin e Pavarësisë nisi puna edhe për ndërtimin e Aeroportit të Vlorës, që do të jetë edhe më i madhi në vend. Konsorciumi që do ta ndërtojë është kryesisht shqiptar dhe drejtohet nga sipërmarrësi Behxhet Pacolli, ndërsa operimi është marrë përsipër nga Aeroporti i Mynihut. Kryeministri Edi Rama e quajti Aeroportin e Vlorës një vepër historike jo vetëm për qytetin, por edhe për Shqipërinë dhe Kosovën.