Nis në terren aksioni antiinformalitet – A2

Nis në terren aksioni antiinformalitet

Nis në terren aksioni antiinformalitet, i paralajmëruar dy ditë më parë nga kryeministri Edi Rama. Në fokus janë lëshimi i kuponit tatimor, faturat dhe sigurimi i punonjësve. Bizneset që nuk janë në rregull, do të gjobiten.