Nis “rithemelimi” i PD, Minarolli: Zgjedhje në degë, kryetari pas 22 marsit

Publikuar më: 14/1/2022, ora 15:45

Nis “rithemelimi” i PD, Minarolli: Zgjedhje në degë, kryetari pas 22 marsit

Publikuar më: 14/1/2022, ora 15:45

Jo vetëm takime me anëtarësinë dhe tryeza me grupe interesi, por edhe riorganizim në të gjitha qelizat e degëve. Të pagëzuarit si rithemelues të PD në Kuvendin e 11 dhjetorit kane nisur punën. Ervin Minarolli shpjegoi se si do shkohet drejt Kuvendit te 22 marsit, pas të cilit do të hapin edhe garën për kreun e PD.

Nis “rithemelimi” i PD, Minarolli: Zgjedhje në degë, kryetari pas 22 marsit

Publikuar më: 14/1/2022, ora 15:45

Jo vetëm takime me anëtarësinë dhe tryeza me grupe interesi, por edhe riorganizim në të gjitha qelizat e degëve. Të pagëzuarit si rithemelues të PD në Kuvendin e 11 dhjetorit kane nisur punën. Ervin Minarolli shpjegoi se si do shkohet drejt Kuvendit te 22 marsit, pas të cilit do të hapin edhe garën për kreun e PD.