Nis shqyrtimi i ankesave, KAS “ngec” në Gjirokastër, 8 orë diskutime pa vendimmarrje

Publikuar më: 12/5/2021, ora 19:54

Nis shqyrtimi i ankesave, KAS “ngec” në Gjirokastër, 8 orë diskutime pa vendimmarrje

Publikuar më: 12/5/2021, ora 19:54

Ankesat e bëra nga Partia Demokratike, Lëvizja Socialiste për Integrim dhe Vetëvendosje për pavlefshmëri të zgjedhjeve filluan të shqyrtohen nga Komisioni i Ankimeve dhe Sanksioneve. Procesi nisi nga qarku i Gjirokastrës ku 8 orë mbledhje nuk mjaftuan për të verifikuar vlefshmërinë e zgjedhjeve.

Nis shqyrtimi i ankesave, KAS “ngec” në Gjirokastër, 8 orë diskutime pa vendimmarrje

Publikuar më: 12/5/2021, ora 19:54

Ankesat e bëra nga Partia Demokratike, Lëvizja Socialiste për Integrim dhe Vetëvendosje për pavlefshmëri të zgjedhjeve filluan të shqyrtohen nga Komisioni i Ankimeve dhe Sanksioneve. Procesi nisi nga qarku i Gjirokastrës ku 8 orë mbledhje nuk mjaftuan për të verifikuar vlefshmërinë e zgjedhjeve.