Nis sot në Vlorë procesi i vaksinimit

Nis sot në Vlorë procesi i vaksinimit. Bëhet fjalë për 1500 doza dhe 7450 persona do të vaksinohen që janë stafe mjekësore. Pritet që të marrë pjesë edhe kryeministri Rama. Ndërkohë edhe spitali i Vlorës i shtohet strukturës së trajnimit të Covid.