Nis testimi i mësimdhënësve, më 14 shtator nxënësit kthehen në shkolla në Kosovë

Gjithçka është gati për vitin e ri shkollor në Kosovë më 14 shtator. Pohimi vjen nga ministri i Arsimit, Ramë Lika, i cili inspektoi mjediset e disa shkollave në komunën e Shtimes. Ai njoftoi se ka filluar dhe testimi për Covid-19 i disa mësuesve në nivel vendi, për të parë gjendjen e infeksionit.