Nis vaksinimi kundër gripit

Publikuar më: 23/10/2021, ora 16:53

Nis vaksinimi kundër gripit

Publikuar më: 23/10/2021, ora 16:53

Të parët mjekët, të moshuarit me sëmundje dhe shtatzënat.