Nis vala “Omicron”, rritje e shpejtë e infektimeve, por spitalet janë të qeta

Përditësuar më: 6/1/2022, ora 13:45

Nis vala “Omicron”, rritje e shpejtë e infektimeve, por spitalet janë të qeta

Përditësuar më: 6/1/2022, ora 13:45

Vala Omicron sapo ka nisur edhe në Shqipëri. Infektimet janë rritur ndjeshëm dhe me shpejtësi. Ky mutacion po bëhet gjithnjë e më dominues, por epidemiologu Ilir Alimehmeti thotë se nuk duhet t’i trembemi shifrave te infektimeve, por situatës në spitale që momentalisht nuk ka ndryshime.

Nis vala “Omicron”, rritje e shpejtë e infektimeve, por spitalet janë të qeta

Përditësuar më: 6/1/2022, ora 13:45

Vala Omicron sapo ka nisur edhe në Shqipëri. Infektimet janë rritur ndjeshëm dhe me shpejtësi. Ky mutacion po bëhet gjithnjë e më dominues, por epidemiologu Ilir Alimehmeti thotë se nuk duhet t’i trembemi shifrave te infektimeve, por situatës në spitale që momentalisht nuk ka ndryshime.