Nis viti i ri shkollor në Kosovë. Vetëvendosje, akuza qeverisë

Nxënësit u kthyen në shkolla në Kosovë pas një pushimi prej disa muajsh. Ora e parë iu dedikua tërësisht informimit dhe ndërgjegjësimit të fëmijëve për infeksionin Covid-19.