Nis zbatimi i marrëveshjes Kosovë-Serbi, qytetarët në kufi: Për targat mbesim ngjit dhe shqit

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:35

Nis zbatimi i marrëveshjes Kosovë-Serbi, qytetarët në kufi: Për targat mbesim ngjit dhe shqit

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:35

Vetëm një kartë identiteti. Kaq mjafton që qytetarët e Kosovës dhe ata të Serbisë të kalojnë nëpër pikat kufitare respektive. Kështu nisi dhe zbatimi i ujdisë për pranimin e letërnjoftimeve duke i dhënë fund një mosmarrëveshjeje të gjatë dhe hequr një pengesë të madhe për udhëtarët, të cilët para 1 shtatorit duhej të pajiseshin me një sërë dokumentesh për të kaluar në anën tjetër. Situata në pikat kufitare mes Kosovës dhe Serbisë ishte e qetë, ndërsa prania e shtuar e trupave të KFOR-it në veri është një garanci për shmangien e tensioneve apo bllokadave.

Nis zbatimi i marrëveshjes Kosovë-Serbi, qytetarët në kufi: Për targat mbesim ngjit dhe shqit

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:35

Vetëm një kartë identiteti. Kaq mjafton që qytetarët e Kosovës dhe ata të Serbisë të kalojnë nëpër pikat kufitare respektive. Kështu nisi dhe zbatimi i ujdisë për pranimin e letërnjoftimeve duke i dhënë fund një mosmarrëveshjeje të gjatë dhe hequr një pengesë të madhe për udhëtarët, të cilët para 1 shtatorit duhej të pajiseshin me një sërë dokumentesh për të kaluar në anën tjetër. Situata në pikat kufitare mes Kosovës dhe Serbisë ishte e qetë, ndërsa prania e shtuar e trupave të KFOR-it në veri është një garanci për shmangien e tensioneve apo bllokadave.