Nis zbatimi i ujdisë së letërnjoftimeve mes Kosovës dhe Serbisë, situatë e qetë në pikat kufitare

Publikuar më: 1/9/2022, ora 12:24

Nis zbatimi i ujdisë së letërnjoftimeve mes Kosovës dhe Serbisë, situatë e qetë në pikat kufitare

Publikuar më: 1/9/2022, ora 12:24

Rosalba Bejdo, producente e lajmeve ndërkombëtare në A2 CNN, ishte në Jarinjë për të raportuar mbi situatën.

Nis zbatimi i ujdisë së letërnjoftimeve mes Kosovës dhe Serbisë, situatë e qetë në pikat kufitare

Publikuar më: 1/9/2022, ora 12:24

Rosalba Bejdo, producente e lajmeve ndërkombëtare në A2 CNN, ishte në Jarinjë për të raportuar mbi situatën.