Nishani: Nuk kandidoj për kreun e PD-së

Publikuar më: 5/11/2021, ora 22:45

Nishani: Nuk kandidoj për kreun e PD-së

Publikuar më: 5/11/2021, ora 22:45

“Në politikë kurrë nuk thuhet kurrë, por unë nuk kam një projekt për të kandiduar, sepse mendoj që në këtë krizë kaq të thellë saç është sot PD-ja, ka nevojë për një eksperiencë dhe ekspertizë drejtimi, që sot për sot, për mua, është e grumbulluar kryesisht te zoti Sali Berisha”, deklaroi Nishani për “Intervistë” me Merita Haklajn.

Nishani: Nuk kandidoj për kreun e PD-së

Publikuar më: 5/11/2021, ora 22:45

“Në politikë kurrë nuk thuhet kurrë, por unë nuk kam një projekt për të kandiduar, sepse mendoj që në këtë krizë kaq të thellë saç është sot PD-ja, ka nevojë për një eksperiencë dhe ekspertizë drejtimi, që sot për sot, për mua, është e grumbulluar kryesisht te zoti Sali Berisha”, deklaroi Nishani për “Intervistë” me Merita Haklajn.