Nishani për A2 CNN: Basha përdor Berishën për të harruar humbjen

Publikuar më: 8/9/2021, ora 18:12

Nishani për A2 CNN: Basha përdor Berishën për të harruar humbjen

Publikuar më: 8/9/2021, ora 18:12

Transparenca mbi fatin e Sali Berishës është detyrimi që Lulzim Basha ka ndaj partisë dhe elektoratit, ndaj dhe zërat që paralajmërojnë rrezikun e përçarjes së PD-së nuk e bindin Bujar Nishanin.

Nishani për A2 CNN: Basha përdor Berishën për të harruar humbjen

Publikuar më: 8/9/2021, ora 18:12

Transparenca mbi fatin e Sali Berishës është detyrimi që Lulzim Basha ka ndaj partisë dhe elektoratit, ndaj dhe zërat që paralajmërojnë rrezikun e përçarjes së PD-së nuk e bindin Bujar Nishanin.