Nishani: Situata do të tensionohet më tej, një strukturë kriminale ka kapur shtetin

Ish-Presidenti i Republikës dhe ish-ministri i Brendshëm, Bujar Nishani, foli në A2 mbi zhvillimet e fundit politike në vend.