Të moshuarit në radhë, të parët për të marrë dozën e tretë anti-covid

Përditësuar më: 2/11/2021, ora 15:50

Të moshuarit në radhë, të parët për të marrë dozën e tretë anti-covid

Përditësuar më: 2/11/2021, ora 15:50

Nis aplikimi i dozës së tretë anti-Covid në popullsinë mbi 60-vjeç. Vaksina përforcuese merret vetëm pranë qendrave shëndetësore dhe pas rekomandimit të mjekut. Edhe në këtë rast të moshuarit nuk shfaqën asnjë lloj hezitimi apo frike.

Të moshuarit në radhë, të parët për të marrë dozën e tretë anti-covid

Përditësuar më: 2/11/2021, ora 15:50

Nis aplikimi i dozës së tretë anti-Covid në popullsinë mbi 60-vjeç. Vaksina përforcuese merret vetëm pranë qendrave shëndetësore dhe pas rekomandimit të mjekut. Edhe në këtë rast të moshuarit nuk shfaqën asnjë lloj hezitimi apo frike.