Nisin hetimet për shkaqet e flakëve që shkrumbuan disa apartamente

Publikuar më: 15/9/2023, ora 11:24

Nisin hetimet për shkaqet e flakëve që shkrumbuan disa apartamente

Publikuar më: 15/9/2023, ora 11:24

Një pallat i ndërtuar vetëm dy vite më parë u përfshi nga flakët gati plotësisht dje në kryeqyetet. Për fat të mirë, nuk u regjistruan viktima, megjithatë dëmet materiale janë të konsiderueshme. Reporteri i A2 CNN, Julian Kasapi, ka shkuar në zonën e njohur si Nishraku dhe solli pamjet e drejtpërdrejta nga vendi i ngjarjes dhe informacionet e përditësuara.

Nisin hetimet për shkaqet e flakëve që shkrumbuan disa apartamente

Publikuar më: 15/9/2023, ora 11:24

Një pallat i ndërtuar vetëm dy vite më parë u përfshi nga flakët gati plotësisht dje në kryeqyetet. Për fat të mirë, nuk u regjistruan viktima, megjithatë dëmet materiale janë të konsiderueshme. Reporteri i A2 CNN, Julian Kasapi, ka shkuar në zonën e njohur si Nishraku dhe solli pamjet e drejtpërdrejta nga vendi i ngjarjes dhe informacionet e përditësuara.